Nej, jag tänker inte släppa den här storyn. Det finns så många intressanta frågor att ställa om ett samhälle som inte längre verkar vara till för människor.

Men det känns lite som en Davids kamp mot Goliat. Har SJ sagt att kvinnan sprang efter och försökte hoppa på i farten så är det hela sanningen. Så lät det i alla fall i vänthallen i morse. Det är så människor snackar, och jag förstår dem, för det är ju det enda som de har fått veta.

Jag avbröt samtalet, förklarade kort sanningen och gav dem adressen till den här bloggen. Men alla borde ju få veta, så hjälp mig gärna sprida det! SJ borde inte få vifta undan det som var decimeter från en dödsolycka som en bagatell.

Jag fick också kontakt med en av de läkare från Mälarsjukhuset som var närmsta vittnen från perrongen. Han berättar att hon klämdes rejält och att man inte lika lätt som SJ gjorde kunde utesluta allvarligare skador. Det fanns dock positiva tecken också.

Om någon har kontakt med kvinnan det gäller så vill jag gärna ha kontakt med henne! Klicka på ”about” här ovan för kontaktinfo.

Annons