SJ är inte klar med utredningen än. Och presstjänsten lyckades inte få fram någon information ens om ungefär hur lång ytterligare tid det kommer att ta. Jag blir inte direkt förvånad.

Nej, roligare då att berätta om Therese.

Först och främst: Hon är 183 centimeter!
Inte jätteviktig information såklart, men det var det som slog mig när jag nu för första gången träffat henne utan att hon låg i sjukhussäng.

Viktigare då att hon mår bra.

Levern är fortfarande uppdelad och diskussionerna har varit att operera bort den ena sidan. Men nu verkar båda delarna vara levande och man tror att de ska växa ihop.

Hon strålar av lycka när hon berättar om powerwalkande och nystart i livet. Det blev inte som hon tänkte sig, det förmodade nya jobbet och lägenheten i Stockholm försvann, men hon värderar annorlunda nu. Att ha familjen och vänner nära betyder mycket.

Och det viktigaste är trots allt att ha ett liv att leva.

Och just ja, det livet ska vi fira! Therese fyller 26 år om tio dagar. Exakt datum är inte bestämt än, men i samband med det kommer festen att vara. Så snabba på med din gåva om du vill vara med och bidra. Och glöm inte att skicka ett mejl  om du vill ha en anmälan så ses vi!

Nästa kommentar blir den 200:de. Tack alla som har varit och är med!